Viborg fik splinternye NATTERAVNECYKLER

Viborg fik splinternye NATTERAVNECYKLER

22-08-2014

I starten af året løb fire Viborg-mænd i deres bedste alder 7 maratonløb på kun 14 dage… syv forskellige steder i verdenen, bl.a. i Miami, San Fransisco, Tokyo og Hanoi. Ved hvert løb, løb de fire mænd penge ind til velgørende formål. Penge, som var sponsoreret af lokale Viborg-virksomheder.

Og her var Natteravnene Viborg heldige...!

Det 6. løb foregik i Tokyo, og her løb de fire mænd 10.000 kr. ind til Natteravnene Viborg. Dette løb var sponsoreret af Rolsted Cykler Viborg - og pengene var øremærket (og blev ombyttet) til to Natteravnecykler.

Efterfølgende gik bestyrelsen i gang med at skaffe midler til en tredje cykel, men her var de heldige endnu en gang, da Rolsted Cykler Viborg gerne ville sponsorere denne cykel.

Denne officielle overrækkelse af to cykler, sponsoreret gennem World Tour Marathon, fandt sted i marts – og siden har Rolsted arbejdet med at klargøre cyklerne og få sat det let genkendelige Natteravnelogo i sort og gul på cykler.

Så det var tre meget glade Natteravne der for nylig kunne hente de fine nye Natteravnecykler.

"Nu har vi tre flotte og supersmarte Raleigh Natteravnecykler… to herremodeller og en damemodel. Cyklerne er udstyret med både lys og lås – og sadelhøjden kan hurtigt og let indstilles til den enkelte Natteravn.

Ingen tvivl om, at vi vil få stor glæde af vores nye cykler - eksempelvis ifm. Vibstock festivalen, Hærvejsfestivalen og gymnasium-/ handelsgymnasiumfester. Alle arrangementer, som foregår lidt udenfor Viborgs bymidte - og med cyklerne kan vi hurtigt komme "ud" og se, hvad der sker" fortæller Pernille Cornelius som er den lokale formand og takke mange gange.